top of page

Acerca de

Het gezicht achter Gosh Pictures & Consulting

Welkom op mijn website. Ik ben blij dat je de weg naar hier gevonden hebt.

Eerst en vooral zou ik mezelf graag aan jullie willen voorstellen, want de kans bestaat dat ik één van jullie mooiste herinneringen ga vereeuwigen. 

Mijn naam is Shana, geboren in 1988, opgegroeid in As en sinds 2015 inwoner van Bocholt, gelukkig getrouwd met Roel, trotse metie en tante van 3 bengels. Ik zou mezelf vooral omschrijven als sociaal, goedlachs en met zo nu en dan een goede hoek af. Het leven is al serieus genoeg, dus het is best dan we ons amuseren en goed lachen wanneer het kan. 

Sinds 2018 ben ik begonnen als fotograaf in bijberoep. In 2020 is er dan een extra tak bijgekomen en dat is administratie (consulting). 

Shana 03.JPG

WHY I LOVE WHAT I DO

Foto's maken is één van de dingen die ik het liefste doe. Een speciaal moment voor eeuwig vastleggen om er terug naar te kunnen kijken. Mensen blij maken met foto's die door mij getrokken zijn is iets wat mij een enorm goed gevoel geeft. Ik word daar oprecht gelukkig van. 

Zelf ben ik ook een nostalgisch iemand en kan ik tijdens een koude winteravond of een regenachtige zomeravond mijn fotoboeken boven halen en terugkijken naar de mooie dingen die ik al heb mogen fotograferen. Of naar foto's van vakanties, ...

Passie en overgave is iets waar ik een enorme dosis van bezit. Ik sta dan ook open voor alle soorten fotoshoots. Sommige besluit ik om maar eenmalig te doen omdat het niet is wat ik zou doen, maar ik ben wel van het principe om eerst zo veel mogelijk te proberen alvorens te zeggen van het is niets voor mij.

 

Met u meedenken voor uw grote dag of voor een gewone fotoshoot vind ik vaak al enorm leuk en inspirerend om te doen. Op die manier weten we wat we aan elkaar hebben en of de klik er is. 

 

Dus ... wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort voor een spetterende fotoshoot ! 

Website 03.jpg

Contacteer mij

Adres

Elzenstraat 46

3950 Bocholt

BELGIE

Contactinformatie

GSM : 0468 460 752

E-mail : fotogosh@gmail.com

Openingsuren

Ma-Vrij

17:00 - 23:00

Za - Zo

09:00 - 23:00

bottom of page